Tapijtreiniging en losse vloerkleden

Zelf je vloerbedekking schoonhouden is een zware klus. Vooral bedrijven treffen regelmatig kauwgum- of andere zeer moeilijk verwijderbare vlekkenop hun tapijt aan. Het verwijderen van vlekken is tevens ook een heel karwei. Een ieder die wel eens geprobeerd heeft dit problemen zelf op telossen, weet uit eigen ervaring dat hij daarmee vaak het tegenovergestelde resultaat bereikt. Binnen de kortste keren wordt het tapijt dan weer net zo vuil als tevoren.

Wij gebruiken echter een unieke reinigingsvorm die waarbij de vlekken wel verdwijnen. Onze uitstekende service en de 100% garantie zorgen ervoor dat steeds meer mensen van onze diensten gebruik maken. Onze vorm van tapijtreiniging heeft vele voordelen. Bij de meeste reinigingsmethodes wordt niet alleen het vuil weggehaald, maar verdwijnt ook de vuilafstotende beschermlaag. De in het tapijt achterblijvende zeepresten (residuen) trekken weer vuil aan, zodat het tapijt er binnen de kortste keer weer onfris uit ziet. Onze unieke methode zorgt echter voor een vlekkeloos resultaat, waarbij het tapijt dankzij de aangebrachte beschermlaag niet alleen veel langer schoon blijft, maar daarbij wordt ook de levensduur verlengd.
Wij werken met een uiterst effectieve neutraler reiniger.

 

Wilt u weten wat de reiniging van uw pand ongeveer kost? Vul in de offerte-calculator uw gegevens in en krijg vrijblijvend een indicatie.